به گزارش گروه فرهنگی«خبرگزاری دانشجو»، با بیان اینکه در حال بررسی آثار تالیفی سال 93 در حوزه کودک هستیم، گفت: نکته مهم این است که اتفاق خیلی برجسته و قابل تأملی که در سال 93 افتاده باشد، وجود ندارد.
این نویسنده افزود: بیش از 300 اثر در حوزه ادبیات داستانی کودکان مورد بررسی قرار گرفت که از این تعداد 150 اثر به مرحله دوم راه یافت و در نهایت 15 اثر مشخص شدند که از این میان، پنج اثر به عنوان نامزدهای نهایی معرفی خواهند شد.
وی افزود: ضربآهنگ جریان ادبیات داستانی کودک روند رو به رشدی را در سالهای اخیر طی میکند؛ از جمله نکات مثبتی که در این مدت به چشم میخورد، ورود نامهای جدید و چهرههای نو به این حوزه است، ولی متأسفانه همچنان اکثریت آثار تألیفی اسامی و چهرههای تکراری سالهای گذشته است. این خود یک هشدار برای حوزه ادبیات داستانی کودکان است که در تربیت قصهنویسان حوزه کودک کم گذاشتهایم و این کمکاری خودش را بعد از چند دهه نشان داده است.
نادری با تاکید بر پرداختن به سوژه های انقلاب اسلامی و دفاع مقدس در داستان های کودکان گفت: این سوژه ها قابلیت پردازش داستانی دارند و میتوانند با توجه به ظرفیت متن و تصویری که دارند به خوبی در ادبیات داستانی کودکان مورد توجه قرار گیرند و پرورده شوند، اما با بیمهری از سوی نویسندگان همراهاند.